Tidstecknen är entydiga

Av. Jörgen Milton


Mycket tyder på att Jesus kommer snart. Läste idag i den profetiska tidskriften "flammor" Hur påven sammankallar religions ledare i hela världen för att skapa en världsreligion. I Kina så övervakas alla med 600 milj kameror. Det övervakningssystem som bibeln varnar för finns redan i Kina, nu är bara frågon om hur snart det kommer hit. Kristna i Kina har det väldigt svårt. Myndigheterna plockar ner deras kors och bilder och ersätter dem med bilder av Mao. Man blir tillsagd att lämna sin tro eller bli av med alla sociala förmåner.

I Indien har en grupp hinduer en agenda att utrota kristendomen från Indien till 2021. Man tvångskonverterar kristna, misshandlar dödar och våldtar. 

Ekonomin i världen är i stor kris. 14 miljoner arbetslösa i USA. Företag går i konkurs i spåren på corona epidemin. Att dessa saker ska komma är förutsatt från bibeln för två tusen år sedan. Vi lever nu i en väldigt speciell tid då Jesus snart sätter sina fötter på oljeberget igen.

Frågan är. - ÄR DU REDO! Har du lämnat över ditt liv till Jesus. Är han din frälsare och Herre. Detta är det ända sätt att bli räddad på, du måste bli född på nytt.

Här kan du läsa mer från flammor hemsida, vad som väntar.

https://flammor.com

Kommentarer

Populära inlägg

Välkommen hit !

Covid - 19 Vår tids nya religion?