Jesus söker dig!

På denna hemsida får du ta del av artiklar och youtubsvideo som alla visar på Jesus och frälsningen i honom. Att bli frälst innebär att man gör upp med sin synd och låter Jesus regera i sitt liv. Att man tror på honom och det offer han gjort för dig på korset. Vi önskar att denna sida ska vara en hjälp för dig att finna honom. Gud välsinge dig! - Han är en verklighet.

fredag 20 maj 2022

Tydliga tecken på att Jesus snart kommer tillbaka

Foto. Pixabay

Många människor idag förstår att vi befinner oss i slutet på vår civilisation. Det som domedagspredikanter talade om och häcklades för under 1900-talet, talar nu oberoende  icketroende forskare om idag. Vi lever i en ytterst allvarlig tid med miljöförstöringar, krig översvämningar och tsunamis p.ga klimatförändringar. Vi får varje år värmerekord på värmerekord. Vi har pandemier som vi inte tidigare sett sån utbredning på. Alla dessa händelser och många andra förklaras i uppenbarelseboken i bibeln. Om vi läser framtidsprofetiorna där kan vi faktiskt se att de talar om vår tid.
Vi befinner oss i den sista tiden då Jesus har lovat att komma tillbaka och hämta dem som tror på honom. Därför är det så viktigt att vi har gett vårt liv till honom innan det är för sent. Pastor David Wilkersson fick en syn från Jesus som han skrev ner på 70-talet. Den handlade om vad som skulle komma i framtiden. Om vi idag ser i backspegeln kan vi konstatera att allt vad han skrev har i stort sett redan slagit in. Jag vill rekommendera alla att läsa den boken. Den går att beställa vi länken här. (Beställ synen).
Vill du få det rätt ställt med Gud, bed med i frälsningsbönen redan idag.