Sverige Kampanjen - Läs!!

 Stöd mitt missionsarbete med att nå Sverige med evangeliet.  - SWISH 0722054181  " Upptäck Jesus"

 "Upptäck Jesus" är ett projekt jag startat för att nå Sverige med evangeliet. Jag trycker upp fyrfärgs-traktater i fin kvalité som delas ut i postlådor och till personer jag möter.  Jag driver också denna blogg med samma namn för att nå människor.

traktater och annonsering av bloggen kostar en del om man vill få en bra spridning på den i Sverige. Därför är jag väldigt tacksam om du som gillar bloggen vill vara med och stödja arbetet med en gåva.

Alla gåvor går till tryckkostnader och annonsering av bloggen. Du kan också hjälpa mig genom att sprida denna blogg på facebook och olika sociala medier.

Sverige ett land i kris

Vårt land befinner sig i en andlig kris. Där kristna inslag många gånger väljs bort till förmån för islam och New age. Jag läste för någon dag sedan om en pojke i Sverige som ombads ta av sig sitt halsband med ett kors vid skolfotograferingen medan andra religiösa symboler tilläts. I stället för att barn i skolan växer upp med morgonbön och kristendomsundervisning blir man itutad yoga och meditation. Vi behöver sprida budskapet om Jesus allt mer, för många Svenskar vet inte alls vem han är och vad han gjort för dem. 

Vill du vara med och hjälpa mig sprida evangeliet. SWISHA till 0722054181 - Mottagare
Jörgen Milton och märk gåvan med " Upptäck Jesus" tack för din gåva.

Gud välsigne dig!











Kommentarer

Populära inlägg

Välkommen hit !

Covid - 19 Vår tids nya religion?

Tidstecknen är entydiga